11140071_10204116725191351_8223483464020810453_n.jpg
 

Hoi,

Mijn naam is Jeroen Verhulst, 1978 is mijn bouwjaar en ik ben woonachtig in Zeeland. Ik woon samen met mijn vrouw en dochter in Oost-Souburg.

Ik ben een portret en lifestyle fotograaf uit Zeeland en ik wil ervoor zorgen dat jij of jullie een leuke dag hebben en prachtige foto’s hier aan over houden. Pure foto’s, foto’s met een verhaal, een emotie.

Je kunt bij mij terecht voor een familieshoot of een portretsessie. Mocht je nu andere ideeën hebben laat het me gerust weten, er is veel mogelijk;-)

"Ben je op zoek naar een fotograaf voor een familieshoot, portretsessie? Een fotograaf om een event vast te leggen? Dan ben je bij mij aan het goede adres."

In een gemoedelijke en ongedwongen sfeer foto's maken dat is waar ik voor ga! Geen moeilijke poses, geen strakke aanwijzingen van mijn kant maar gewoon losjes en ontspannen. Hierdoor komen mijn foto's ook het beste tot hun recht!

Ik ben in het bezit van een auto en een prachtige OV kaart dus ook opdrachten buiten onze mooie provincie behoren tot de mogelijkheden. Ik beschik niet over vliegangst dus ook foto opdrachten ver buiten onze landsgrenzen zijn mogelijk.

Neem gerust contact op met mij als je vragen hebt, ik zal zo spoedig mogelijk antwoorden op je vragen.

Tot snel,