Newborn/Familie shoot

Newborn shoot

Ik werd door Marjolein een tijd geleden al benaderd of het mij leuk leek om een Newborn shoot te doen. Toentertijd zat baby Ruben nog in haar buik en ging ze net met verlof. Ik vertelde haar dat dit mij superleuk leek alleen hoefde ze van mij geen "Anne Geddes"-achtige foto's te verwachten. Ik wil mijn foto's graag puur houden, gewoon zoals iets gebeurt of zoals ik iets zie. Met alle respect natuurlijk voor fotografen die zo te werk gaan. Ik vind het knap maar het is gewoon niet mijn stijl.

Dus ik stelde een newborn shoot cq. familieshoot voor. Datum werd geregeld en zodoende zou mijn allereerste newborn shoot een feit worden.

De shoot

Op zondag 20 augustus reed ik naar Yerseke waar de shoot zou gaan plaatsvinden. Baby Ruben was in topvorm, wat deed ie 't goed. Zo ook Richard en Marjolein, wat een trotse ouders!

Hieronder een kleine samenvatting van de foto's die ik gemaakt heb.

 

DSCF9777.jpg
DSCF9761.jpg
DSCF9758.jpg
DSCF9830.jpg
DSCF9798.jpg
DSCF9800-2.jpg
DSCF9805.jpg
DSCF9829.jpg
DSCF9764.jpg
DSCF9794.jpg
DSCF9824.jpg
DSCF9780.jpg
DSCF9844.jpg
DSCF9779.jpg
DSCF9812.jpg
DSCF9775-2.jpg
DSCF9851-2.jpg
DSCF9862-2.jpg
DSCF9850-2.jpg
DSCF9899.jpg

Zelf ook een fotoshoot?

Lijkt het jou nu ook leuk om jezelf of je familie op de foto te laten zetten door mij in een ontspannen en gezellige fotoshoot? Herinneringen vast laten leggen in een zeer ontspannen fotosessie thuis of op locatie. In een gemoedelijke en ongedwongen sfeer foto's maken dat is waar ik voor ga! Geen moeilijke poses, geen strakke aanwijzingen van mijn kant maar gewoon losjes en ontspannen. Hierdoor komen mijn foto's ook het beste tot hun recht!

Kijk dan even hier voor de verschillende mogelijkheden en wellicht zien we elkaar snel.

Jeroen